Фестивал „Мој лепи парк“ 2018

Традиционални фестивал #Мојлепипарк у организацији НВО „Мој лепи град” одржан је у петак, 21. септембра у блоку 19А на Новом Београду.

Сазнали смо више о птицама, флори и фауни урбаног амбијента, осликали права мала ремек дела, добили награде након „Еко квиза“, а све у оквиру Еколошко-орнитолошке радионице на фестивалу #Мојлепипарк.

Током фестивала „Мој лепи парк“ у оквиру пројекта „Еко оаза Блок 19а“ у партнерству са ЈКП „Зеленило Београд“ посадило смо симболично једно стабло платана. Помоћ при садњи нам је пружила и Аустралијска Амбасадорка Њена Eкселенција Ms Ruth Stewart.

У здравом телу здрав дух.

Сви наши спортски шампиони су се увек прво играли и рекреирали са другарима па онда продужавали на тренинге у клубове. Одржали смо радионице: мини тениса, крикета, бадминтона, фудбала, одбојке, са мешовитим мушко-женским тимовима, а како је све изгледало погледајте у нашој ГАЛЕРИЈИ.

Захваљујемо се партнерима фестивала: ОШ „Лаза Костић“,Тениском савезу Београда, Аустралијској Амбасади, Крикет Федерацији Србије, Прихватилишту за децу Београд и школи фудбала „FC Atacante“.

Пројекат „Еко оаза Блок 19а“ је суфинансиран од стране Министарства заштите животне средине.